top of page
Nya Strutsloggan_vit bakom struts.png

Press

Nyheter och information från Phantasia Förlag

Jag har så himla mycket fantasi


Författaren och illustratören Monic Arvidson W kombinerar afrikansk magi med fornnordisk mytologi i boken "Thure och vattenhästens öga."

- Barn har så lätt för att leva i nuet, det tilltalar mig när jag skriver barnböcker. Jag minns när jag var barn, hur jag fantiserade och levde mig in i en annan värld. Inte alla kommer ihåg hur det var att vara barn, det sägs att barnboksförfattare har närmare till det, säger Monic Arvidson W.

År 2020 gav hon ut den andra utgåvan av barnboken "Thure och vattenhästens öga", som handlar om 10-åriga Thure som har en fot i två kulturer, eftersom hans pappa kommer från Zimbabwe och hans mamma från Sverige.


Läs hela intervjun på Boktugg.seSenaste inlägg

Visa alla

Varför blir man författare?

Bakom varje film, teaterpjäs, radioprogram och bok finns en författare. Jag tänker på hur samhället ser ut idag med ett enormt informationsbrus och hur lätt det är att tappa bort sig själv. Som förfat

Commentaires


bottom of page